lørdag den 6. august 2011Så er vi færdig med værelset. Jeg synes faktisk ikke højsengen tager for meget af pladsen, nu hvor der er masser af plads til leg under sengen.

13 kommentarer:

 1. Så fint det hele Maje! og hvor kan Karla se artig ud :-) Ses snart igen. God start på dit nye liv i morgen.

  SvarSlet
 2. Det er altså bare et skønt børneværelse. Hvis jeg var barn ville jeg også drømme om en højseng med plads til huler nedenunder.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et fantastisk værelse som du har fået lavet til Karla, virkelig flot!

  Hvad er det som du skal starte på, på mandag?

  SvarSlet
 4. Britta, jeg tror jeg venter til mandag ;) Jaaaah huler, det var de bedste jeg vidste som barn, Karla er også helt med på den :)

  SvarSlet
 5. Jeg starter på "grafisk teknikker" linien, det er på tekniskskole og den indgang der hedder medieproduktion. Jeg har en masse ting jeg simpelhen bliver nødt til at få afprøvet, ved ikke helt hvilken vej jeg vil gå, men det finder jeg jo ud af undervejs :) Tak for de søde ord ;)

  SvarSlet
 6. Fedt! Det bliver da skide spændende - hep for at forfølge sine ideer!

  SvarSlet
 7. TAK, søde Yvonne :)

  SvarSlet
 8. Det er altså blevet rigtig hyggeligt. Og pladsen er da godt udnyttet med den fine højseng. Nogen gange er det godt at børn får deres vilje, til trods for at vi tror vi ved bedst. :-)

  SvarSlet
 9. Det er så gennemført fint. Det måtte gerne være mit værelse ;)

  SvarSlet
 10. Superfint værelse, men en masse dejlige detaljer. Det er sjovt som vi bare har de samme loppefund. F.eks. har vi også et lille kuk-ur i bedste Tyrolerstemning og dukkekommoderne. God søndag.

  SvarSlet
 11. Tak Karen. Hvor er det pudsigt ;) Uret er fra min barndom, jeg husker min far havde det med hjem fra Schweiz. God søndag til dig.

  SvarSlet
 12. Jeg ELSKER dette børneværelse! Det er virkelig skønt! Utrolig fint, hyggeligt og meget personligt :)

  SvarSlet