tirsdag den 5. juni 2012

Randomness...

9 kommentarer:

 1. hyggelig randomness :)

  SvarSlet
 2. Anonym22:31

  Fuld af go stemning ;)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder..:) Du er god til at fange hverdagsøjeblikkene. Den der ret ser vildt lækker ud! Findes der en opskrift du vil dele?;)
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Jeg må istemme mig Annchens ord, da jeg ville have skrevet præcis det samme..Har du /I selv lavet klodserne? Jeg så en DIY på pinterest og overvejer at gå i gang med at male vores klodser og evt, bruge dem til ophæng/knager..

  SvarSlet
 5. Jeg har selv lavet klodserne, vi vil også buge dem som knager, men leder med lys og lygte efter nogle specielle skruer, de er ikke så nemme at opstøve. Retten laver jeg altid lidt på slum. Jeg starter med at svitse en masse finthakket hvidløg, ingefær og chili med gul karrypasta samt en smule olie, derefter tilsætter jeg kylling. Når kyllingen er stegt tilsætter jeg kokosmælk og citrongræs, karry, salt og evt. en 1-2 spsk. sød chilisauce. Lad det simre ca. 20 min. Tilsæt peberfrugt, broccoli og løg, hakket i store både/stave og lad det simre med de sidste 5 min. Pynt med forårsløg, koriander, cassewnødder, peanuts, eller hvad du nu lige lyster ;) BON APPETIT!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine klodser - både på øverste foto og næstsidste foto!

  SvarSlet
 7. Anonym21:29

  Har nogle lignende klodser liggende på skrivebordet, klar til at blive dippydi dyppet i maling. Hvilken skøn og inspirerende blog du har, følger spændt med nu hvor jeg har fundet frem til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! God fornøjelse :)

   Slet