torsdag den 6. september 2012

VEND DIG - TAK!

I maven gemmer sig en drilsk lille krabat, som ikke har vendt sig endnu! Jeg har fået en tid til vendingsforsøg i næste uge,
hvilket jeg helst gerne vil undgå, så indtil da laver jeg diverse rebozo øvelser. Et kønt syn er det ikke ligefrem, at se mig
shake ass, med numsen i vejret og hovedet nedad, men jeg vil gøre alt for at hun selv vender sig!

Hvis du skulle have andre gode idéer, tager jeg imod med kyshånd :)

16 kommentarer:

 1. Jeg har hørt om noget hokus pokus, som akupunktører kan. Noget med noget røgelsespind agtigt noget, som man "ryger" mellem benene og i de fleste tilfælde får barnet til at vende sig... måske et forsøg værd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg googler lige :)

   Slet
 2. Hejsa. Jeg fik vendt min datter. Skulle bare lige tjekkes lidt og så vendte hun sørme forkert, og så "Skal vi ikke bare vende hende nu?". Øh, okay...
  Jeg havde hørt, at det skulle være helt forfærdeligt og gøre vildt ondt, men sådan var min oplevelse slet ikke. Ubehageligt? Lidt måske, men mest bare vildt underligt. På den anden side ville det være laaaangt mere ubehageligt at føde en "omvendt" baby.
  Jeg vendte også forkert i min mors mave, men kort tid før fødslen vendte jeg mig om - helt selv :-) Lad os da bare håbe din bæbs gør det, for det er da langt det letteste ;-)
  Pøj pøj med vendingen :-D Vh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!! Ja der er heldigvis noget tid endnu, hvor hun kan nå at vende sige. Jeg vendte mig også først selv, lige inden jeg blev født, så måske hun er bare er ligesom mor her? ;)

   Slet
 3. Min veninde fik at vide, at hun skulle spille musik for baby - så en dag jeg kom over lå hun på sofaen med hørertelefoner mellem benene! Hun spillede det samme musik dag efter dag og tja... baby vendte sig :-)

  www.janelerche.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt, den var ny :) Tak!

   Slet
 4. Åh hvor jeg håber for dig, at hun selv udfører manøvren!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også her, det har hun bare at gøre!

   Slet
 5. Hej Maja.
  Havde lige skrevet en længere smøre til dig som forsvandt sammen med min internetforbindelse, så jeg prøver lige igen. Begge mine drenge har vendt forkert. Isak blev vendt ved vendingsforsøg (blev forberedt på at jeg nok skulle have et planlagt kejsersnit hvilket jeg var helt knust over) men Samuel havde til min store overraskelse vendt sig selv da jeg kom til vendingsforsøg:O) Så begge gange har jeg født på naturlig ukompliceret vis. Det er ikke specielt rart at få vendt en baby i maven, men jeg synes ikke det gjorde ondt. Det var mere en mærkelig unaturlig fornemmelse fordi der virkelig bliver taget ved, og fordi baby jo undervejs ligger vandret i maven. Christian så helt forfærdet ud da vi var til det:D Jeg har desværre ikke nogle gode alternative råd til hvordan man kan få dem til at vende sig, men jeg krydser fingre for at hun selv finder ud af det derinde:O) Hvor lang tid har du til termin?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Cecilie ;)

   Jeg håber virkelig også hun vender sig! Heldigvis er der tid endnu, har termin om 4 uger, men det skal jo gøres nu, da pladsen derinde kun bliver mere trang, og derfor regner man ikke med hun så selv kan gøre det senere.

   Slet
 6. Jeg havde en søn som lå på de underligste måder helt hen til termin (han er stadig meget adræt den dag i dag!). Det føles helt skørt at have en 4 kgs baby på tværs i maven og når han drejede rundt derinde, så hoppede hele sofaen (han gjorde det mest når jeg lå ned).

  Det her hjælper jo ikke dig så meget, men jeg ville lige skrive det for at fortælle at hun sagtens kan nå at vende sig af sig selv. Også selvom hun burde stå fast. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det trøster at læse din kommentar ;) Vi håber på det bedste. Jeg må lokke med alt hvad jeg kan, musik, røgelse og "shake ass" moves!

   Slet
 7. Da jeg var gravid gik jeg til fødselsforberedelse og der sagde de at man skulle kravle rundt hver dag. Så ned på alle fire og kravl :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er stort set det jeg gør med rebozo øvelserne, tak :)

   Slet
 8. Min dreng vendte også forkert og jeg blev tilbudt et vendingsforsøg. Da jeg så endelig kom til, var der alt for lidt fostervand til at han kunne vendes i. Det endte derfor i et planlagt kejsersnit, som efter omstændighederne gik rigtig fint, og uden komplikationer. Nu er jeg så gravid igen, og håber at alt går som det skal denne gang, så jeg også kan prøve at føde:)

  SvarSlet