søndag den 4. november 2012

Vi hygger i baby boblen. Det går lidt bedre med lille My, men hun er stadig plaget af noget, vi ikke kan finde ud af
hvad er? I næste uge tager vi forbi en kiropraktor, har hørt at babyer som er kommet til verden ved kejsersnit, som
regel har nogle lemmer der er fastlåst. Håber det bedste. God søndag til jer.

23 kommentarer:

 1. Fantastisk smukke stemningsbilleder. Man bliver jo helt skruk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen! Måske I skal have det 3. barn ? ;)

   Slet
 2. Hun er så fin, den lille fis. Jeg gad godt eje hendes vattæppe i stort ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAk, det ville jeg også gerne.

   Slet
 3. Virkelig dejlige billeder. :-)

  SvarSlet
 4. Flotte billeder - og held og lykke med kiroprakteren.

  SvarSlet
 5. Lækker blog, lækre unger og helt fantastiske billeder! Jeg ville blot lade dig vide at 3 gange hos kiropraktoren gjorde underværker da Vilas Emil var spæd. Håber det kan hjælpe hos jer! - Det er ikke rart når de har ondt de små..

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Vi håber på det bedste. Hvis de ikke finder noget, så har vi da fået hende tjekket. Så må vi satse på det er fordøjelsen den er galt med og forsætte med zoneterapi.

   Slet
 6. Hvor er lille My da skøn. Min datter kom også til verden ved kejsersnit og var meget utilfreds de første mange uger. Vi var til kiropraktor med hende, og det var fordi der var noget med hendes nakke pga. Kejsersnit. Hun ville slet ikke kigge til den ene side. Vi var der kun to gange, så var det ovre. Heldigvis for det kan være opslidende med en lille ny der er så ked af det og et stort barn i forvejen, som også kræver opmærksomhed. Håber det bliver bedre med My.
  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Hvor var det godt I fik has på det. Hun kigger fint til begge sider, men der kan jo være så megt som har sat sig i klemme. Du har helt ret i hvor opslidende det er, især når der også er en storesøster og hun skal bestemt ikke overses!

   Slet
 7. Hej Maja. Slyngevuggen er helt uvurderlig - vi bruger den fortsat til vores Molly, der nu er 7 måneder. Hun var også meget, meget urolig i starten og havde ondt i maven, som du beskriver hos My. Det var virkeligt hårdt med al den gråd - men lidt efter lidt fortog det sig uden vi gjorde noget særligt, og der har ikke været noget som helst siden. Måske skal den lille krop og mave bare lige vænne sig til den nye kost og til at være ude i verden. Al mulig held og lykke med hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inger Marie. Hvor længe stod det på med skønne Molly? Tænker også det kan være maven, men vi vil bare være helt sikker på, at der ikke er noget andet, som generer det lille menneske. Vi er også glade for slyngevuggen, gid der var plads til to ;)

   Slet
 8. Sikke dejlige billeder Maja:-) Øv at lille My ikke er helt på toppen. Håber kiropraktoren kan finde ud af hvad det er. Og hun er da iøvrigt godtnok lige en lækker bette én:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Karina :) Vi håber de kan "ordne" hende, det er så frustrerende.

   Slet
 9. Oh hvor synd for hende altså. Har hørt mange har gavn af kiropraktor eller eventuel en kraniosakralterapeut. Det har vores underviser til fødselsforberedelse anbefalet.
  HAr også liggende til en slyngevugge som skal syes. Hvad har I egentlig i bunden af jeres??

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så synd for hende! Der fulgte en madras med til vuggen, det er bare en alm. liftmadras, det fungerer helt fint :)

   Slet
 10. Åh, jeg savner allerede vores slyngevugge. Den er bare indbegrebet af barselshygge :) Håber at behandlingen hjælper jeres lille fine My.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er så glade for den :)

   Slet
 11. Anonym08:48

  Sikke en fin blog! Er selv førstegangsfødende og er 37+0 i dag, så nu kan det jo være når som helst :)
  Hvor er de søde kugler i vuggen fra?
  Kh Tea.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fra LuckyBoySunday :)

   Slet