onsdag den 30. november 2011

EN RIGTIG NISSEHISTORIE...
Der er flyttet en nisse ind i Karla Gry's børnehaven, den skal skiftevis med børnene hjem. I nat var nissen på besøg hos os og hør lige hvad den lavede af numre. Den har skrevet det hele ned i den store nissebog, som de læser op af til morgensamling:

Jeg har i dag været hjemme hos Karla Gry og havde faktisk glædet mig rigtig meget! I sommers var jeg nemlig på ferie i Grækenland, her mødte jeg en en loftnisse som havde snuppet et lift i en piges kuffert, han fortalte hun hed Karla Gry og at hun gav ham risengrød på loftet sidste jul. Så jeg var naturligvis rigtig spændt, da jeg fandt ud af det var Karla Gry jeg skulle besøge denne gang. MEN, var der noget risengrød til mig? NIX! Ikke det mindst... Der var boller i karry, alle ved jo at nisser ikke kan tåle karry, vi slår ud og får dårlig mave, så undskyld hvis jeg prutter lidt i dag. Nå... nu er kl. 23 og det sidste underlige menneske er gået i seng, så nu skal der laves ballade. Her er min balladetjekliste:
 • Trylle mælken lyserød
 • Smide toiletpapir ud over hele badeværelset
 • Fylde Karla Gry's flyverdragt med toiletpapir
 • Gemme et æble i støvlen
 • Pudse Karlas briller i leverpostej
Jeg regner stærkt med at der er risengrød på menuen næste gang jeg kommer forbi, ellers kommer kufferten med balladetricks frem igen. Og så skulle jeg forresten hilse fra loftsnissen og sige, at han gerne ser en stor skål risengrød på loftet mandag d.5. december. Han har nemlig inviteret tandfeen på middag og han er forfærdelig dårlig til at lave mad. Så hvis I stikker op med noget grød, falder der nok en gave eller to af. I min jobbeskrivelse som nisse står der, lige under det med drillerierne, at jeg også skal dele glæden ved jul. Det taget i betragtning, synes jeg at jeres juletræ i børnehaven er en smule kedeligt. Så hvis I kigger i kufferten er det et par ting til træet, så er I da startet op. Det var alt fra nissen denne gang, men husk: Risengrød i maven, så kommer nissen "måske" med gaven.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt. En skæg tradition.

  SvarSlet
 2. Skøn skøn tradition :)

  SvarSlet
 3. Ih, sådan en tradition havde vi også i min børnehavne. Den med det lyserøde mælk skal jeg huske... den vil jeg bruge, engang når mine poder bliver større.

  SvarSlet
 4. Sikke en sød ide fra børnehaven. Men sikke en fræk nisse I har fået hjem!! ;)

  Kh

  SvarSlet
 5. Ja, det er en virkelig hyggelig tradition :) Bestemt også for os. Rolf skrev den lille historie, det mindede ham om at skrive stil tilbage i folkeskolen ;)

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er den god! Sådan en nisse som tryller mælk om til andre farver, har vi også på mit arbejde og ungerne elsker det! Christopher skal også have en nisse med hjem på et tidspunkt så fedt lige at få inspiration til historien:-))

  SvarSlet
 7. Tak Yvonn :) Det er ham Rolf der har en god fantasi ;)

  SvarSlet