fredag den 28. september 2012

DENGANG JEG VAR TYND


Kiggede lige bloggen igennem og faldt over dette billede. Gad vide om det vil lykkes mig at blive så tynd igen? SUK!!

16 kommentarer:

 1. Hehe, det kender jeg for godt!! Synes også tøjbutikkerne begynder at trække igen, men der går jo lang tid til man kommer tilbage til helt "normal" (forhåbentlig!) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også her, har lyst til at shoppe amok, men det kan jeg godt lige vente lidt med endnu :)

   Slet
 2. Kender det kun alt for godt, men jeg bliver aldrig igen som jeg var - det er jeg langsomt ved at erkende (ikke acceptere, der er lang vej igen ) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Efter jeg havde født Karla Gry, tabte jeg mig meget, men der gik altså en del tid, men så var jeg også tyndere end før. Det har jeg stærkt på fornemmelsen, ikke kommer til at ske denne gang! Men så må man tænke på, hvilke dejlige rollinger man har :)

   Slet
 3. Gud hvor jeg bare kender den følelse... Tænker den dagligt... Det er en kamp jeg ikke helt har taget fat på endnu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på om jeg kan sparke mig selv igang og komme ud og træne... jeg tvivler, men det skal jeg, jeg skal igang! BASTA! :)

   Slet
 4. Mon ikke det lykkes? Og hvis ikke så er jeg overbevist om, at du fortsat vil være smuk og have din gode udstråling ;-) Jeg tænkte det samme, men kiloene raslede af de første 14 dage og er tilbage til normalen - omend lidt mere slatten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldige dig!!! Jeg håber :)

   Slet
 5. Da jeg havde fået Mingus raslede det af mig og jeg kom faktisk ned og vejede en del mindre end før jeg blev gravid, og det var helt uden jeg gjorde noget for det. Så tænkte rigtig da jeg var gravid med Selma My at det nok ville være lidt det samme (havde endda slet ikke taget ligeså meget på i denne graviditet) men hvad skete der så INTET, absolut intet. Så tarveligt, mangler stadig 4 kg synes jeg, men jeg er sååå svag hvad træning og nul sukker angår.

  Så du er ikke den eneste hvis nu det er :) Men er da sikker på at det nok skal rasle af dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror min historie bliver den samme som din ;)

   Slet
 6. Suk, hvilken krop....
  3 børn sætter sig sine spor(!) Men jeg kæmper og håber :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu du ser pæn og slank ud. Men man kan selvfølgelig ikke undgå at tænke tilbage på, hvordan man har set ud.

   Slet
 7. Min historie er den samme som hos flere andre: første barn resulterede i færre kilo end før graviditeten - andet barn lige modsat! Øv. Tror bare vi må lære at leve med vores (få) kilo for meget og så være glade for de skønne børn, som er kommet ud af det. Jeg er sikker på at jeg får min figur tilbage når ungerne bliver så store at de 1) kan lide varieret mad 2) kan være lidt alene engang imellem 3) sover igennem HVER nat. For mig betyder manglen på søvn et større behov for sukker. Og de lange, udmattende dage uden 2 sekunders ro betyder også mere trøstespisning. Så mine 3-4 ekstra kilo ryger stensikkert af når den hårde småbørnsperiode er ovre. BASTA. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi må igang når vi runder de 50 :) Jeg er også en værre en, hvad sukker angår :/

   Slet
 8. One HOT mama!!!! Piift!;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille og lige over... ja sgu! :)

   Slet