Det ser altid så lækkert ud, jeres dagligdagsmad. det er som om, at man bare ikke får lavet så meget mad, når man bor alene, men så er det jo godt, at jeg kan save lidt over det, du viser :)
Jeg ved det. Hvis jeg er alene hjemme, bliver det heller aldrig til det store. Dengang jeg boede alene, lavede jeg heller ikke det store, synes det er sjovere at lave mad til flere end kun sig selv.
Tak :) Retten laver jeg altid lidt på slum. Jeg starter med at svitse en masse finthakket hvidløg, ingefær, karry (gerne meget) og chili med gul karrypasta, samt en smule olie, derefter tilsætter jeg kylling. Når kyllingen er stegt tilsætter jeg kokosmælk, citrongræs og 2-3 spsk. sød chilisauce. Lad det simre ca. 15 min. Tilsæt peberfrugt, broccoli og løg, hakket i store både/stave og lad det simre med de sidste 4-5 min. Smag til med salt og pynt med f.eks. forårsløg, koriander, basilikum, cassewnødder, peanuts, eller hvad du nu lige lyster ;) BON APPETIT!
Det ser altid så lækkert ud, jeres dagligdagsmad. det er som om, at man bare ikke får lavet så meget mad, når man bor alene, men så er det jo godt, at jeg kan save lidt over det, du viser :)
SvarSletJeg ved det. Hvis jeg er alene hjemme, bliver det heller aldrig til det store. Dengang jeg boede alene, lavede jeg heller ikke det store, synes det er sjovere at lave mad til flere end kun sig selv.
SletLækkerier!
SvarSletSelvom jeg lige har spist frokost bliver jeg da helt sulten igen :o)
Tak, Pernille ;)
Sletmums...
SvarSletMmm jeg kunne godt spise en portion som på det første billede!
SvarSletDet kunne jeg faktisk også, og kl. er kun 8, ha ha! :)
SletHar du ikke opskriften på den perfekte karrysovs til kyllingeretter? Det ser altid så lækkert ud, når du svinger med karryen :)
SvarSletTak :) Retten laver jeg altid lidt på slum. Jeg starter med at svitse en masse finthakket hvidløg, ingefær, karry (gerne meget) og chili med gul karrypasta, samt en smule olie, derefter tilsætter jeg kylling. Når kyllingen er stegt tilsætter jeg kokosmælk, citrongræs og 2-3 spsk. sød chilisauce. Lad det simre ca. 15 min. Tilsæt peberfrugt, broccoli og løg, hakket i store både/stave og lad det simre med de sidste 4-5 min. Smag til med salt og pynt med f.eks. forårsløg, koriander, basilikum, cassewnødder, peanuts, eller hvad du nu lige lyster ;) BON APPETIT!
SletTak! :)
SletDet ser så lækkert ud, ud fra billederne at dømme, spiser i så godt hos jer :-)
SvarSletMange tak. Det er nu ikke lige hver dag, det ser ud som på disse billeder ;)
SletÅh vidunderlige madbilleder...nu bliver jeg også helt sulten:-) Tak for opskriften. Den skal prøves
SvarSletJøsses hvor ser det lækkert ud!
SvarSlet