søndag den 7. oktober 2012






























I dag lavede jeg denne lækre, og meget nemme, salat som tilbehør til aftensmaden. Den består af bolsje rødbeder,
rødløg, fetaost, ærteskud, ristede solsikkekerner og dressing af sennep, honning og æblecidereddike. Det smagte vildt
godt! Næste gang vil jeg rive noget peberrod og komme i.

11 kommentarer:

  1. Mum, det ser vel nok lækkert ud - lækker efterårs-salat, den må prøves!

    SvarSlet
  2. Uhm. Rå rødbeder? Vi laver en med kogte, afkølede rødbeder i tern, olie/eddike dressing og feta - vildt lækkert! Nu vil jeg prøve din version.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis du bare bruger den der skære funktion på rivejernet, får du helt tynde stykker. Hæld dressingen over, ikke for meget, og lad dem trække et par timer i køleskabet. Bland de andre ingredienser i inden servering. MUMS! :)

      Slet
    2. Din version lyder også lækker ;)

      Slet
  3. Det lyder skønt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er lige hvad det er :)

      Slet
  4. Uh det lyder godt...hvor har du fået ærteskud fra?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Jeg dyrker dem selv i vores lille mini drivhus :)

      Slet
  5. Jeg har købt rødbeder, så må rivejernet frem ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Fedt fedt fedt! :) God fornøjelse.

      Slet