tirsdag den 18. december 2012
JULEGRØD
For noget tid siden (læs laaaaang tid siden), modtog jeg en pakke fra URTEKRAM. Pakken var spækfyldt med lækre sager,
heriblandt fuldkornsris og andre godter, til at lave en lidt anderledes julegrød.
Selve grøden tog knap 70 min. om at koge færdig, hvilket jo svarer nogenlunde til den alm. traditionelle risengrød.
Grøden har mere bid, hvilket jeg personligt godt kan lide, vil til en hver tid også hellere vælge brune ris frem for
hvide. De lækre nødder ristede jeg i en lækker vildblomst honning og de tørrede fugter, dadler, figner, abrikoser
og mango, hakkede jeg i små stykker og kom på toppen. Til sidst, selvfølgelig et drys kanel, det hører sig til.
Jeg synes at grøden blev rigtig god, men tvivler nu på, om min datter ville vælge denne frem for risengrød, måske
det mere er en voksengrød?
Dette indlæg er sponsoreret.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hold da op hvor ser det bare lækkert ud!!!! MUMS
SvarSletTusind tak :)
SletHvor kan jeg finde opskriften?? :-) Det ser LÆKKERT ud!
SvarSletDet er bare risengrød, men med fuldkornsris i stedet, den skal dog koge lidt længere :)
SletJa måske er det en grød man vælger når man er voksen og vælger med fornuften og ikke kun følelserne (som børn gør).. jeg vil helt klart også foretrække denne version... trænger sådan til at stramme op ; ) Har allerede en pose ris i skabet til formålet... der er brugt af posen og alligevel husker jeg slet ikke resultatet fra sidste år, måske fordi jeg ikke fik så lækker topping som du viser her ; ) Tak for rigtig god inspiration : )
SvarSletMange, mange tak :) God fornøjelse.
Slet