lørdag den 11. august 2012Lidt blandet godter.

Jeg var på Mother i Kødbyen sammen med Karen forleden, og der fik jeg verdens bedste pizza, hold  nu op, det var
godt! Jeg ved nu hvor jeg vil tage hen for eftertiden, når jeg er pizza sulten. I skal prøve det! Mave billede 32+, tænk
at den bliver større!!! I dag vil jeg nyde sommervejret i vores gård og måske få vasket og pudset lillesøsters barnevogn.
God lørdag :)

15 kommentarer:

 1. Årh Maja -SMUK mave, altså!! Bestemt godter! - De der mandler ligner også nogle man kunne stikke hånden ned til et par gange om dagen - er de stegte? Go lørdag i solen til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er soyaristede mandler, vi ELSKER dem herhjemme :)

   Slet
 2. Så fin mave du har! Tænk at jeg allerede har været gravid to gange???
  I forstår altid at hygge Jer med lækre og gode sager!

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille :) Ja, tiden flyver...

   Slet
 3. TineCaroline11:36

  Hej. Jeg har lige opdaget din blog og bliver nødt til at skrive at jeg er helt vild med din indretning og de flotte billeder du tager!
  Har også forelsket mig lidt i din sofa, så selvom den ikke lige er med på de her billeder vil jeg alligevel spørge hvor den er fra? :)
  Mvh. Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Mange tak for dine søde ord :) Sofaen har efterhånden en del år på bagen, den er fra Bolia, men jeg ved desværre ikke hvad den hedder. Jeg tror stadig den kan fåes ;)

   Slet
 4. Lækre billeder og LÆKKER mave! Sådan en kan jeg altså godt savne at have... Jeg eeeelsker at være gravid, men vi skal altså bare ikke ha flere børn. ;-)

  Ha en dejlig dag i det skønne vejr. :-)

  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes egentlig også det er dejligt at være gravid og nyder det, til tider kan det dog godt være en smule hårdt og belastende! Håber også du har nydt det dejlige vejr i dag ;)

   Slet
 5. Din mave er vildt flot, sidder perfekt! Og den pizza kunne jeg satme godt spise lige nu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine! Den pizza er the SHIT! Det kan jeg lige love for ;)

   Slet
 6. Jeg prøvede også Mother her i sommer, og jeg var bestemt heller ikke skuffet. Det skulle da lige være over en lidt gnaven tjener ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik ok betjening (bestilte dog selv i baren), men ellers var det ok.

   Slet
 7. Elsker, elsker, elsker Mother! Her i Aalborg er der endelig åbnet et sted med træfyret ovn, vi prøvede en pizza derfra igår. Men det kunne altså ikke helt måle sig med Mother... Forskellen må ligge i deres ingredienser, som er så smæk fyldte med smag!

  SvarSlet
 8. SMUK mave Maja:-) sikke hurtigt det går...

  SvarSlet